Annonse


Fjerner IP-flaskehals?

Nytt er støtte for IP versjon 6, som løser det truende trøbbelet rundt mangelen på IP-adresser. Den nye IP-versjonen skal ha en rekke forbedringer på områder som ruting, overføring av bilder og lyd og automatisert konfigurering av IP-adresser. Et pluss er at den kan leve sammen med den gamle IP versjon 4.

Bergens-firmaet Heath Comm har tatt over markedsføringen av FTP Software i Norge. Bedriften forteller i en pressemelding at de tar mål av seg å heve kompetansen til forhandlerne og selvfølgelig øke markedsandelen for FTP i Norge. En måte å gjøre dette på er i følge Heath Comm å bedre forståelsen av språket som Internett/Intranett benytter for å bygge sikre nettløsninger.

FTP Software har i dag omlag 30 prosent av verdensmarkedet for TCP/IP-programvare.

Annonse