Annonse


Råder nett-tvilere

– Her sitter jeg i et land der postgangen er en vits, veiene er livsfarlige og dagsavisene dukker opp “mañana” en gang, og samtidig kan jeg nå vennene mine på den andre siden av kloden i løpet av sekunder. Internett er første forsmak på en revolusjon som vil forandre verden totalt, skriver Eggen i forordet til boka «Internett for tvilere» som kommer ut på Gyldendal Forlag.

Nyttig tipsbok
Eggen forsøker å forberede oss på nett- og kommunikasjonsrevolusjonen. Boka er en blanding av et oppslagsverk for nybegynnere og en nyttig tipsbok for oss som har vært på nettet en stund. Båndbredde, ISDN, Databank, TCP/IP, Vertsmaskiner, Rutere, Den digitale doveggen, Unix, CGI-skript, Lov og rett på Internett, Eudora du bedåre – er bare noen av de mange oppslagsordene og temaene som Torgrim Eggen beskriver i sin nye bok.

Samspille med nettet
Boka «Internett for tvilere» er god å ha når du skal finne fram i det digitale informasjonsmylderet som er i Cyberspace.
Boka er dessuten ment å «samspille» med en egen internettadresse der du finner en del nyttige nettadresser som beskrives i Eggens nye bokprodukt.

Exit Internettguiden
Eggen har i høst hoppet av lasset som redaktør for den norske utgaven av bladet Internettguiden. Nå er det først og fremst en ny roman som den tidligere rockejournalisten sysler med. Eggen har i de siste årene vært opptatt av tre ting: Internett, Mat og fremmede kulturer. Det er derfor grunn til å tro at forfatteren får med seg de to siste emnene i sin nye roman som ventes utgitt neste år.