Annonse


OfficeConnect fra 3Com

3Com har lansert fire nye produkter i sin nettverksløsning OfficeConnect. Nettverksløsningen er utviklet for små bedrifter og lokalkontorer med opp til 20 PC-brukere. Gateway 535 er en bro for rask og sikker tilknytning til Internett i Novell NetWare-miljø.
For nettverk som bruker CD-ROM, gir OfficeConnect-serveren fra Castelle muligheter til å utnytte opp til syv CD-ROM spillere samtidig.Den nye Switch 140 har fire tilknytninger for 10 Mbit/s Fast Ethernet og en tilknytning til 100 Mbit/s Fast Ethernet. Hver tilknyttet bruker får her tilgang til hele kapasiteten i et eget Ethernet-segment.OfficeConnect Hub/TP100 har åtte tilknytninger for 100Mbit/s Fast Ethernet, og gir opp til ti ganger øket kapasitet i forhold til et vanlig Ethernet-nettverk.

Lokale OfficeConnect nettverk kan inngå i større nettverk ved at de fjernovervåkes og administreres gjennom 3Coms Transcend. Produktene i OfficeConnect skal være enkle både å innstallere og bruke sies det i en pressemelding fra 3Com.