Annonse


To lisenser i Holland

Det er det hollandske televerket Koninklijke PTT Nederland som skal få konkurranse etter en anbudskonkurranse der tre grupper deltok i september.
De to vinnerne er Telfort og EnerTel. Den siste grupperingen er, som navnet sier, et samarbeid mellom hollandske energiverk, sammen med lokale kabelTV-operatører. I Telfort finner vi British Telecom sammen med de hollandske jernbanene, som allerede for lenge siden har innledet et samarbeid uten at det har ført til noe konkret før nå.Den tredje søkeren, Global One, som består av amerikanske Sprint, Deutsche Telekom og France Telecom, blir holdt utenfor fordi selskapet ikke kunne overholde en av regjeringens betingelser, heter det i en uttalelse fra departementet – uten at det er klart hvilken betingelse det er snakk om.

Annonse