Annonse


EU velger Ericsson

Det er aldri så galt alt det ikke er godt for noe. Mange EU-borgere fortviler over at EU-parlamentet møtes både her og der – med adminstrasjon i Brussels og møtesteder i Strasbourg og Luxembourg. Men dette er åpenbart ikke så farlig for Ericsson, siden selskapet nå har fått kontrakten på PBX-installasjoner i alle de tre parlamentsbyene. Selskapets Consono MD110 skal installeres alle tre steder, med tilsammen 20 000 linjer i første omgang. Hver av byene får sin egen MD110 PBX, samt et ISDN-basert multimedianettverk mellom de tre byene. Ericssons voice mail-system (Voice 250-i) hører også med, sammen med nettverksadminstrasjon Og på sikt kan hele anlegget utvides til ta 100 000 linjer i år 2003. Installasjonen av første del vil finne sted i år og neste år.

Men det er klart at det ville vært bedre for alle parter – bortsett fra Ericsson – om EU-parlamentet hadde klart å holde seg til ett fast møtested i stedet for å pendle med representanter og papirer flere ganger årlig.

Annonse


Annonse


Annonse