Annonse


Dashbord mot web

Sybase-sjefen selv Mitchell Kertzman erklærte på en brukerkonferanse i Barcelona sist tirsdag at regelsettet for hvordan utseendet skal være er sendt til alle avdelinger i selskapet.

Som de fleste andre i programvarebransjen satser Sybase hardt på Internett og world wide web. – Vi ble faktisk litt overrasket da vi sjekket hvor mange store web-steder som benytter Sybase SQL server til å publisere informasjon allerede i dag, sa Kertzmann.

En rekke produkter og verktøyer for web-publisering skal gi Sybase det oppsvinget i salget selskapet trenger. Helt i bunn ligger den nylig lanserte Sybase SQL Server Professional, som inneholder både databasen og det som trengs for å sørge for kontakt mellom databasen og Internett. NetImpact Dynamo er applikasjons-serveren som blir en integrert del av SQL Server. Denne gir mulighet for å lage dynamiske HTML-sider. Dette betyr at sidene man får opp i web-browseren genereres i det øyeblikk sida hentes opp på skjermen. Administrasjonen av HTML-dokumenter forenkles dermed drastisk, og informasjon, eksempelvis prislister, oppdateres på bedriftens web samtidig som de endres i databasen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse