Annonse


Driftsoverskudd

Pannon har for øyeblikket 140 000 abonnenter, et tall som i følge selskapets administrende direktør Emri Gussie vil øke til 170 000 – 200 000 innen årets utgang. Dette vil være nok til å sikre driftsoverskudd i år og reelt overskudd neste år, til tross for at selskapet hittil har investert 270 millioner dollar i Ungarn. Den tyngste posten er infrastruktur, og også neste år kommer nettutbygningen til å koste mye: Selskapet har nettopp fått kreditter fra Den europeiske Investeringsbank (EIB) på 175 milloner dollar, og 85 prosent av dette skal brukes på nettutbygning.
Pannons konkurrent på det ungarske GSM-markedet, Westel 900 Rt, har nettopp fått sin kunde nr. 200 000. I følge Emri Gussie kommer de to selskapene til å ha bortimot 1,5 millioner abonnenter hver innen år 2001.
Blant Pannons eiere finner vi europeiske teleoperatører som Tele Danmark, Telenor (ved Telenor Invest), Telia International, Telecom Finland OY og PTT Holland.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse