Hopp til navigasjon Hopp til innhold

10.000 private kunder?

Telenor regner med å ha over 10.000 private ISDN-kunder innen utgangen av året, sier prosjektleder Geir A. Sivertsvik til ukeavisa Telecom Revy.

– De fleste nybestillingene i bedriftsmarkedet er ISDN, kanskje så mye som 70 prosent, sier Sivertsvik. Telenor har foretatt en markedsundersøkelse som viser at ISDN er det første datanettverket for mange små og mellomstore bedrifter.
ISDN er “the fasttrack” for Internett og er fem til ti ganger raskere enn en vanlig modemlinje. I tillegg til å komme raskt på nettet, gir ISDN privatkundene mulighet til å ha flere telefonlinjer. Med en ISDN-telefon kan du også se hvem som ringer, dersom vedkommende ikke har reservert seg mot slik nummervisning.
– Disse telefonene er kostbare i dag, men prisen vil trolig smyge under tusenlappen i løpet av 1997, sier Geir Sivertsvik til Telecom Revy.

Stikkord: Mobil