Annonse


VIP for 1 milliard i 1997

-Per i dag har Telenor circa 120 VIP Nett-kunder, sier produktdisponent Svein Risberget i Telenor Bedrift til ukeavisa Telecom Revy. VIP Nett-konseptet kan gi kundene opp til 50 prosent rabatt på interne telefonsamtaler i bedriften. Tjenesten er aktuell for alle bedrifter og institusjoner med spredt struktur.
Gjennom VIP Nett benytter kundene Telenors nett som sine private internlinjer. Foreløpig tilbys integrering av større og mindre kontorer over hele landet. Fra januar vil det også være mulig å integrere mobiltelefoner og hjemmekontorer i nettet. Digitale dataløsninger gjør det mulig å styre telefontrafikken fra et internt sentralbord til forskjellige steder i bedriften, alt etter hvor man har betjening.

Med basis i ISDN gir VIP Nett muligheter for bruk av både tale-,data- og videokommunikasjon. Kundene slipper å betale for stor linjekapasitet hele døgnet, men betaler for båndbredde etter behov. Med 10-50 prosent rabatt på den interne trafikken får VIP-kundene en pen reduksjon på telefonregningen. Bedriftene kan også oppnå besparelser ved å redusere antall sentralbord.