Annonse


Trang, men sikker fødsel

– Våre tekniske problemer skyldes feil med båndbredden til og fra vår server som er plassert her i Oslo. Vi jobber nå på spreng for å løse dette. Vi har allerede registrert at mange på nettet har forsøkt å gå inn på sidene til Dagens Telecom, sier ansvarlig redaktør Arne Joramo.

Mediehistorie
– Telecom Revy og Dagens Telecom er en solskinnshistorie fra virkeligheten. Telecom Revy gikk i fjor høst over fra å være et månedsblad til å bli en ukeavis. Avisen slet økonomisk, men går nå med betydelig overskudd etter at den ble overtatt 1. mars av Nordisk Fagpresse som et datterselskap i Benova Gruppen. Ved oppstarten av Dagens Telecom skaper Telecom Revy-redaksjonen norsk mediehistorie. På litt over ett år har de gått fra å være et månedsblad til å bli et fullverdig dagsavis på Internett, sier administrerende direktør Thorstein Berg i Benova Gruppen.

Berg legger ikke skjul på at Dagens Telecom har sikret seg i overkant av én million kroner i annonseinntekter for de tre første driftsmånedene. – Både annonseinntektene og det redaksjonelle produktet er meget bra. Suksessen til Telecom Revy og Dagens Telecom gjør at publikasjonene vil gå inn på det svenske og danske markedet i løpet av neste år, sier Berg.

Stor interesse
Presseinteressen for Dagens Telecom var stor mandag formiddag. Ved to pressekonferanser, både for allmenn- og teknisk presse, ble det kjent at avisen går med overskudd fra dag én. Se egen pressemelding.

Annonse


På pressekonferansene deltok Aftenposten, NTB, Finansavisen, nyhetsbyrået NewsWire, Radio 1, , Digi, Origo Spinn, Computerworld Norge, Kapital Data, Journalisten og Kreativt Forum.

I tillegg til disse var det en rekke blader, aviser og radiostasjoner som tok kontakt med redaksjonen for å få vite mer om det nye redaksjonelle produktet til Nordisk Fagpresse, som er utgiver av Dagens Telecom. Den nye nettavisen utgis i samarbeid med ukeavisa Telecom Revy, som kommer ut hver torsdag.

Annonse