Annonse


Rumensk GSM-avgjørelse

– Vi kan nok si at OTE kom med i siste liten, sier Kristian Himeyer, Balkan-ansvarlig i Telenor Invest til Dagens Telecom. – Men på den annen side har OTE allerede svært gode forbindelser med såvel Romania som med andre land på Balkan, og vi regner det derfor som en klar fordel å ha dem med oss når beslutningen skal fattes. Dessuten ser vi samarbeidet med OTE som del av et større samarbeid på Balkan.
– Vil dette samarbeidet ha noen innvirkning på avgjørelsen om hvem som skal bli OTEs mobiltelefon-partner i Hellas?
– Nei, vi har på forhånd gått det skriftlig at dette er to vidt forskjellige saker og at det ene overhode ikke skal ha innvirkning på det andre. Dette synes vi er mest renhårig, sier Himeyer.
Zephir består nå av Telenor, TeleDanmark,. Motorola, OTE og private, rumenske selskaper. Zephir konkurrerer med fem andre konsortier om de to lisensene. Blant ionkurrentene finner vi Millicom, France Telecom, Italienske Stet og kanadiske Telesystem International.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse