Annonse


Personlige aviser

Neste måned kan altså Mirror-gruppens abonnenter ta i bruk Netscape Navigators Inbox Directe Service til å motta nyheter innen de feltene de ønsker å få fra de forskjellige Mirror-avisene. Nyhetene kommer som HTML-basert e-post direkte i abonnetenes innbokser. Det vil også være mulig for Mirrorgruppens TV-stasjoner å sende lyd og videosnutter som e-post. I følge Netscape vil muligheten for leserne selv å bestemme hva slags nyheter de ønsker, gjøre det enklere å tilby spesialtipasset annonseplass. – Dette er ikke bare elektronisk junkmail. I stedet for å få hele Independent, vil en abonnent kunne spesifisere at han eller hun bare vil ha IT-sekjsonen, sa en talskvinne for Netscape da tjenesten ble lansert. Den kommer på nettet i november.

Annonse


Annonse


Annonse