Annonse


Hvordan lese DT

Vær oppmerksom på at mandagens nyheter i dag ligger fram til klokken 12 tirsdag slik at leserene skal få anledning til å se dem før vi oppdaterer. Etter 12 begynner tirsdagen å skifte innhold. Hver dag klokken 15 skal i prinsipppet alle nyheter fra dagen før være erstattet av dagens nytt.

Vanligvis kjører vi tre oppdateringer Kl. 08 om morgenen, kl. 12 og kl. 15. Ved større begivenheter oppdaterer vi omgående.

Ruterfeilen førte til at vi i går formiddag fikk bare tiendedelen av den båndbreddebn vi burde ha. Det førte til at vi måtte stenge noen timer for å oppgardere linjen. De første dagene vil du nok finne noen få mindre skjønnhetsfeil som vil bli utbedret fortløpende. De vil forhåpentligvis ikke bli av så alvorlig karakter som gårdagens båndbreddeproblemer.

– Typisk nok må en telekommunikasjons-publikasjon bli rammet av teleproblemer første dag. Vi håper det ikke skal gjenta seg – i allfall ikke hva angår den sentrale aksessen. Resten av Internett har verken vi eller andre kontroll over, sier ansv. redaktør Arne Joramo.