Annonse


Cisco -forbrukermarkedet

Easy Connection Package for ISDN er en samlig programmer og utstyr beregnet på å gjøre det enkelt å koble seg opp via ISDN. I følge Cisco inneholder pakken alt man trenger for å “navigere på nettet, overføre filer, fjernoppkoble seg mot vertsdatamaskiner, få tilgang på Internett-baserte newsgrupper og dele dokumenter over nettet”.

Sentralt i tilbudet er Ciscos ISDN-ruter modell 760, som gir muliprotokoll aksess til kontornett eller Internett. Ruteren kommer med forskjellige grensesnitt for å eliminere behovet for flere telefonlinjer eller spesielle ISDN-telefoner, samtidig som man også kan få med terminerings-enhet (Network Termination 1). I tillegg kommer CiscoRemote Plus programvare for oppringt samband og andre applikasjoner. I neste omgang vil Cisco lansere løsninger for avdelingskontorer, for Internett-tilgang og web-lokalisering for små kontorer.

Annonse


Annonse


Annonse