Med VPN-tjenesten øker du sikkerheten på din iPhone. Ikke koster den noe heller.
Med VPN-tjenesten øker du sikkerheten på din iPhone. Ikke koster den noe heller.

Annonse


Her får du VPN uten å betale en krone

Annonsørinnhold

Hva sier du til en VPN som uten å betale noe hever sikkerheten din, trygger deg mot hackere og gir deg tilgang til tjenester som kanskje er blokkert der du er?

Last ned på App Store.

Må til for å surfe sikkert og trygt
“MyMobile Secure” gjør det enkelt å beskytte sin nett-aktivetet med en app på din iPhone. Trafikken krypteres fra mobilen din og ut til verden med et “Virtual Private Network”, eller forkortet: “VPN”.

VPN-teknologien sørger for at ingen andre kan se hva du gjør på mobilen, noe som er spesielt viktig om du bruker offentlige nett som ofte er å finne i butikker, hoteller, parker og andre offentlige plasser.

VPN-tjenesten kan også være veldig hendig, fordi den kan gi deg tilgang til YouTube, Netflix og Facebook der arbeidsgiver, skole eller universitet kanskje har blokkert tilgangen.

“MyMobileSecure” kan brukes helt ubegrenset og viser deg ingen reklame.

Les våre guider til VPN og Gratis VPN

Informasjon
MobileXpression drevet av comScore er en globalt anerkjent autoritet på markedsundersøkelser og nett-trender, hvis data er rutinemessig sitert av store medier som New York Times, Wall Street Journal og CNN (for mer informasjon se www.comscore.com).

Dataene og rapportene som leveres av comScore stoles på av de største Internett-tjenesteselskapene, og mange Fortune 500-selskaper, for å forbedre sine nett-tilbud.

comScore vil ikke bruke den personlige informasjonen du oppgir gjennom appen til å annonsere til deg eller markedsføre produkter eller tjenester til deg uten din tillatelse, og MobileXpression gjør en kommersiell og rimelig innsats for å begrense hvem vi deler personlig informasjon med fra å bruke denne informasjonen til å annonsere eller markedsføre tilbake til deg uten din tillatelse.

Dette samler vi inn og slik beskytter vi personvernet ditt.