En ny generasjon? Kanskje, om kameraene er veldig mye bedre, men skjermen er den samme som 7 Plus, og den mangler Face ID.
En ny generasjon? Kanskje, om kameraene er veldig mye bedre, men skjermen er den samme som 7 Plus, og den mangler Face ID.

Annonse


“Ingen” vil ha iPhone 8 og 80 prosent foretrekker “Watch Series 3” med LTE

Har Apple produsert ekstra mange iPhone 8-modeller, eller venter de fleste på iPhone X?

ITavisen-leserne i synk med resten av verden
Sistnevnte er nok svaret skal vi tro egne analyser, og ikke minst hva dere lesere har svart: 41 prosent vil ha X og ikke iPhone 8.

Faktisk synes over 18 prosent av dere at begge enheter er for dyre eller at Apples nye ikke har noe dere kunne ønske dere av funksjoner.

KGI Securities er enige og hevder at iPhone X nok kannibaliserer salget av iPhone 8 som fortsatt ikke er helt utsolgt, eller som kan sendes om et par uker, noe som er helt uhørt for en ny iPhone.

Annonse


Watch med nett tar av
I tillegg avslører de at Series 3 selger svært godt, spesielt den med LTE.

80 til 90 prosent av forhåndsbestillingene har trolig gått til LTE-modellen.

Vi har også bestilt en med LTE for å teste på T-Mobiles nett i USA. Vi kommer tilbake med sniktitt 22. september (vi er klare med sniktitt av iPhone 8 Plus og Apple TV 4K samme dag).

ITavisen-leserne, som mange andre, foretrekker å vente på iPhone X som lanseres 3. november i begrenset opplag.
ITavisen-leserne, som mange andre, foretrekker å vente på iPhone X som lanseres 3. november i begrenset opplag. (Ill.: ITavisen)

 

Kilde:
9to5mac

Annonse