Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Om du ikke ønsker å dele din informasjon med Facebook via WhatsApp kan du følge disse enkle stegene. (Ill.: WhatsApp)

Slik hindrer du WhatsApp i å dele dine data med Facebook

Følg disse enkle stegene for å stoppe delingen.

Vi skrev i går om at WhatsApp nå skal begynne og dele din informasjon med Facebook.

Bedre reklame
Dette gjøres for å kunne vise deg mer målrettet reklame til brukere av Facebook og WhatsApp. Blant dataene som deles er profilnavn, bilde, statusmeldinger og når du bruker tjenesten. Ditt telefonnummer deles også mellom tjenestene.

Hindre deling
Du har fortsatt en sjanse til å stoppe WhatsApp fra å dele dine data, men bare om du kjapper deg.

Det er to metoder som lar deg stoppe delingen, den ene er at du ikke godtar de nye brukervilkårene, men først trykker på«Les/Read» lenken i teksten og fjerner haken der det står «Share my WhatsApp account information with Facebook».

Den andre metoden gjelder om du allerede har godtatt delingen ved å godkjenne de nye vilkårene. Da har du fortsatt 30 dager å angre deg på. Gå inn i innstillingene og under konto-fanen kan du fjerne haken ved «Share my account info» for å stoppe delingen med Facebook.

Kilde:
Whatsapp FAQ

Stikkord: facebook, Tips, whatsapp