Messenger runder én milliard månedlige brukere.
Messenger runder én milliard månedlige brukere.

Annonse


Se de imponerende Facebook-tallene

Facebook annonserer i dag at det er nå over én milliard brukere som bruker Facebook Messenger hver eneste måned.

Ny milepæl
Faktisk er appen den nest mest populære appen på App Store, kun slått av Facebook. Tidligere i sommer sperret Facebook for Messenger via mobilsiden til Facebook på Android, og det er mye mulig at appen har fått en ekstra oppsving etter dette.

Dette er noen av høydepunktene Facebook annonserer i dag:

  • Én milliard månedlige Messenger-brukere.
  • Messenger er den nest mest brukte iOS-appen, kun slått av Facebook.
  • Mer enn én milliard meldinger blir sendt mellom personer og bedrifter hver eneste måned. Tallet har doblet seg det siste året.
  • Det er nå 18 000 bot-er tilgjengelig i Messenger, 23 000 utviklere har registrert seg for robotmotoren Wit.ai.
  • 10 prosent av samtlige VoIP-samtaler (video over IP) blir gjort med Messenger.

Store planer
Det er ingen tvil om at Facebook satser stort på Messenger og at det er flere grunner til at direktemeldingene på Facebook nærmest har blitt en egen tjeneste.

Annonse


The Information skrev i mars at de har funnet informasjon i rene tekstfiler i den nye Messenger-appen for iPhone, og avslører at den sosiale mediekongen planlegger en form for betalingsplattform.

Teksten inneholder setninger som «pay in person», «pay directly in Messenger when you pick up the item», «no cash needed» og «talk to the seller and pay for items in Messenger».

9to5Mac skrev den gang at dette mest sannsynlig er referanser til Facebooks samarbeid med forhandlere der Messenger-brukerne kan betale for en vare direkte i appen.

 

 

Kilde:
Facebook

Annonse