Du trenger ikke å vente på offisiell lansering for å spille Pokémon Go.
Du trenger ikke å vente på offisiell lansering for å spille Pokémon Go.

Annonse


Slik spiller du Pokémon Go med en gang

Hvis du er en av dem som venter spent på at sommerens mobilfarsott skal bli offisielt tilgjengelig her til lands – du kan sjekke når det skjer her – finnes det selvsagt en løsning for deg som vil spille det allerede nå.

Spill allerede nå
Denne guiden tar for seg både Android og iPhone. Merk dog at det er blitt avslørt Android-versjoner av spillet med en bakdør inn til mobilen, så vis varsomhet når du laster ned og installerer.

Android
På verdens mest populære mobiloperativsystemet er det hakket enklere å installere spillet. Før du setter i gang med nedlastningen av spillet må du tillatte apper utenfor Play Store.

Dette gjør du via InnstillingerSikkerhetEnhetsadministrasjon. Huk av for «Ukjente kilder. Tillat installasjon av apper fra ukjente kilder.»

Annonse


Så er det bare å laste ned spillet – vi anbefaler fra APKMirror – og installere det.

iPhone
Ikke overraskende er det litt mer knotete å installere Pokémon Go på iPhone. Først må du logge av Apple-ID-en din, endre språk og region og opprette en ny Apple-ID.

Slik gjør du det: Gå til InnstillingeriTunes og App StoreApple-ID og trykk «Logg av».

Så må du endre telefonens region. Dette gjøres via InnstillingerGenereltSpråk og region. Spillet er tilgjengelig i landene Australia, New Zealand og USA så sett region til et av dem.

Når det er gjort, åpner du App Store og trykker «Aktuelt». Deretter blar du nedover til du finner «Logg på»-knappen. Velg å opprette ny Apple-ID og velg regionen du valgte i trinnet over. Fyll inn skjemaet som dukker opp.

Slik. Nå kan du laste ned Pokémon Go fra App Store.

Annonse