The Division yter hakket bedre på PlayStation 4.

Annonse


Så bra kjører The Division på konsoll

Etter flere år med venting, én alpha-testrunde og to betarunder, ble The Division lansert tirsdag tidligere denne uken.

Følg vår The Division-dekning her.

Xbox One mot PlayStation 4
Vår erfaring med The Division så langt er at det oppleves meget stabilt, foruten én stor glitch på det ene hovedoppdraget. Mer om det i førsteinntrykket som kommer i løpet av kort tid.

Tradisjon tro har Digital Foundry sammenlignet hvordan The Division yter på Xbox One og PlayStation 4, og de virker å være svært fornøyd med begge versjonene.

Annonse


Les også: Konsollversjonen av The Division får «PC-funksjoner».

Oppløsning
Testene deres viste at PlayStation 4 klarte å opprettholde en oppløsing på 1080p (1920 x 1080) gjennom hele, mens Xbox One brukte dynamisk skalering av oppløsningen.

Innendørs og områder som ikke var så krevende, leverte Xboxen 1080p, men så fort det skjedde noe mer krevende, falt oppløsningen til 1792 x 1008 og 1728 x 972. Dette medfører at objekter som befinner seg langt unna og gateskilt, ser litt mykere ut på konsollen.

«Dette er et mindre problem og mesteparten av tiden så de to versjonene ekstremt like ut», skriver Digital Foundry.

Les også: Ønsker slutt på konsollkrigen.

Bildefrekvens
Generelt sett var ytelsen på PlayStation 4 stabil gjennom hele testsekvensen, og de oppretthold 1080p og en bildefrekvens på 30 bilder per sekund, men en og annen sjelden dropp i bildefrekvensen.

Xbox One-versjonen er ikke like stabil og bildefrekvensen faller litt oftere enn Sonys motstykke, blant annet i mellomsekvenser.

Hvilken plattform spiller du The Division på og hva er ditt førsteinntrykk?

Les også: The Division setter salgsrekord.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse