Apples MacBook med USB C-lading kan ha blitt levert med defekt kabel.
Apples MacBook med USB C-lading kan ha blitt levert med defekt kabel.

Annonse


Apple tilbakekaller MacBook-kabler

Det var ikke lenge siden Apple tilbakekalte Mac-ladere – denne gang er det USB C-kabelen til MacBook Retina som kan være problematisk.

– Begrenset antall
Det er Apples 12 tommer store MacBook som har blitt levert med en kabel-batch som kanskje ikke lader maskinen riktig. Feil kabel kan medføre ustabil, eller ingen lading i det hele tatt.

«Et begrenset antall USB-C-ladekabler fra Apple som fulgte med MacBook-maskiner til og med juni 2015, kan slutte å virke på grunn av en konstruksjonsfeil.

Derfor kan det hende MacBook-maskinen din ikke lades opp eller bare lades opp uregelmessig når den er koblet til en strømadapter med en berørt kabel,» heter det i meldingen fra Apple.

Annonse


Dette må du gjøre for å få ny kabel
Har du kjøpt kabelen separat, får du også den nye kabelen helt gratis: «Apple gir alle kunder som kvalifiserer til ordningen, en USB-C-ladekabel med ny utforming kostnadsfritt. Denne ordningen dekker også USB-C-ladekabler fra Apple som har blitt solgt som separat tilbehør.»

Apple trenger serienummeret på MacBook-en for å gi deg en ny en. Mer informasjon om hvordan du får ny kabel hos Apple.

Merk: «Denne verdensomspennende Apple-ordningen innebærer ingen utvidelse av standardgarantidekningen for MacBook-maskinen.»

Den berørte og den nye kabelen (se bort ifra Lightning-designet).
Den berørte og den nye kabelen (se bort ifra Lightning-designet).

 

Kilde:
Apple

Annonse