Nå trenger ikke lenger TV- og film-pirater et dedikert program for å se pirat-innhold - det holder å bruke en nettside med en torrent-utvidelse.
Nå trenger ikke lenger TV- og film-pirater et dedikert program for å se pirat-innhold - det holder å bruke en nettside med en torrent-utvidelse.

Annonse


Dette skal revolusjonere pirat-film i nettleseren

Det har dukket opp en haug nettleser-alternativer etter at Popcorn-Time.io måtte legge ned.

Innebygget torrent-klient
Felles for dem alle er dog at de serverer innholdet via HTTP-protokollen, noe som betyr betydelige data-utgifter for bakmennene – dette problemet er nå en saga blott.

Dette fordi det er en ny teknologi på banen som baker BitTorrent-protokollen inn i nettleseren uten at brukeren behøver å installere noe utover en liten utvidelse.

Popcorn-Time.se drar allerede nytte av teknologien fra torrents-time.com. Nå forventes en strøm av nye film- og TV-serie-piratnettsider.

Annonse


Det neste store
En annen side som allerede tilbyr løsningen, popcorntime-online.io, fungerer på Windows 7 og nyere.

– Torrent Time-utvidelsen består av to deler: en torrent-klient-motor basert på Libtorrent-biblioteket, og en videospiller som er 100 prosent skrevet av oss og som nyttegjør FFmpeg.

Enkelt
– Tradisjonelt sett må du ha en BitTorrent-klient for å laste ned en torrent, men med en torrent-klient bygget inn i nettleseren gjør det mulig å laste ned filen referert fra torrent-filen med ett klikk, og torrenten vises på HTML-siden. Brukeren behøver ikke kjøre en separat BitTorrent-klient.

Utvidelsen støtter PEX og DHT-nedlastinger når dette er nødvendig.

Teamet benytter seg for tiden av VPN-leverandøren Anonymous VPN for å sikre personvernet, og de hevder de ikke logger noe som helst.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse