Windows 10 blir kanskje ikke oppdatert like ofte som Microsoft planlagt.
Windows 10 blir kanskje ikke oppdatert like ofte som Microsoft planlagt.

Annonse


– Windows 10 vil ikke bli oppdatert like ofte som lovet

Windows 10 er den siste, store oppgraderingen til Windows som vi er kjent med.

Nedjusterer
Microsoft forteller at de i stedet for å slippe nye versjoner hvert tredje år, kommer de heller til å slippe flere oppdateringer til Windows årlig. Disse oppdateringene vil inneholde nye funksjoner og forbedringer.

Tidligere har selskapet uttalt at de vil slippe oppdateringene tre ganger i året, men sitater fra en Gartner-analytiker og nye uttalelser fra selskapet selv, tyder på at frekvensen blir nedjustert til to. I hvert fall i starten.

«Oppgradering: En ny Windows 10-lansering inneholder nye funksjoner og forbedringer, blir lansert to til tre ganger i året», står det på Microsofts hjemmesider.

Annonse


Kommer omsider dit
I tillegg uttaler Gartner-analytikeren Steven Kleynhans følgende til IDG.

– Det er én sak å si tre ganger i året, men det er annen sak å faktisk gjennomføre det.

Nylig lanserte Microsoft den første store oppdateringen til Windows 10 siden lanseringen i slutten av juli. Neste store oppdatering er ikke planlagt før til sommeren, det vil si om over seks måneder.

– Realistisk sett kommer vi til å se to oppgraderinger i løpet av det første året. Microsoft kommer til å justere sine prosesser de første årene, men jeg tror de omsider vil nå tre i året, avslutter Kleynhans.

Les også: Oppdater Windows 10 i dag og last ned tiern til Xbox One.

 

Kilder:
IDG, Microsoft

Annonse