Nå satser skaperen bak Family Guy på nettepisoder.

Annonse


Seth MacFarlane skal lage nettserie

Seth MacFarlane er kjent for sin uhyre populære serie Family Guy, og senere også tegneserien American Dad. I september skal han lansere sitt nåværende prosjekt, kalt «Seth MacFarlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy».

Ny distribusjonsmetode
Serielanseringen er spennende nok i seg selv, men det som gjør saken interessant er distribusjonsmetoden. Serien vil kun være tilgjengelig på nett, og kun som 50 2-minuttersklipp.

Google har avtalt med Macfarlane å distribuere og reklamere for serien via AdSense-tjenesten sin, som raskt og enkelt finner sider med MacFarlanes aktuelle målgruppe (unge menn). I stedenfor å bare vise et stillestående bilde eller tekst, vil en av episodene vises direkte på siden.

Store reklameinntekter
Seth MacFarlane vil få en prosentandel av reklameinntektene. Akkurat hvordan reklamen skal eksponeres i klippene er fortsatt ikke klart, men sansynligvis vil det bli både reklame før og under episoden.

Annonse


Som enda en inntektskilde har MacFarlane også interessert seg for å lage reklamene som vil følge med serien. Forhåpentligvis holde de den samme standarden som serien selv, så kvaliteten forblir høy.

Kilde:
New York Times

Annonse