ps3axisallies

Annonse


Sony: – Alle våre kunder er «Elite»

En av Sonys toppsjefer, Dave Karraker tror ikke Microsoft gjør annet enn å splitte markedet med sin tredje versjon av Xbox 360.

Core, Premium og Elite

Microsoft har nå tre alternativer. Core utgaven har ingen harddisk, mangler endel kabler og har ikke med trådløs håndkontroller. Premium versjonen har 20GB harddisk, ekstra-kabler og en trådløs håndkontroller. Premium versjonen av Xbox 360 fortsetter å selge best viser ferske tall.

Elite versjonen får alt premium-versjonen har, men også en oppgradert harddisk på 120GB, HDMI og HDMI-kabel

– Å introdusere en ny Xbox kommer ikke til å øke markedsandelen deres. De oppgraderer de eksisterende kundene med dette nye produktet, og til slutt fjerner de core-kunden helt, men dette kommer ikke til å hjelpe dem til å kapre de eksisterende PlayStation 2 kundene, mener Karraker.

Annonse


Premium selger best

– Vi fokuserer på å nå det store markedet, ikke bare hardcore-spilleren med spill som LilleBigPlanet, og med Home. Vi ser på hver eneste Playstation kunde som en elite-kunde. Med dette mener vi at ingen skal føle seg lurt på slutten av dagen, uansett om de kjøpte en konsoll på lanseringsdagen eller i går, forteller Karraker.

Kilde:
1up.com

Annonse